Medicus curat, natura sanat - Liječnik liječi, priroda ozdravlja

O NAMA – Salvia d.o.o. – ljekovita moć prirode

Salvia d.o.o. se primarno bavi proizvodnjom eteričnog ulja, hidrolata i čaja ljekovite kadulje.
Naše sjedište i proizvodnja se nalazi u srcu NP Kornati gdje u harmoniji sa prirodom stvaramo vrhunske proizvode najviše kvalitete.

 

Osnovni podaci:


Tvrtka: Salvia d.o.o.
Sjedište : Otok Kornat 75, Kornati
Zadnja pošta : 22243 Murter
OIB: 28621363169
MB: 04012259
IBAN : HR9224840081106482446
Član uprave: Lucija Skračić

Naša lokacija

 
 
 
 

Za proizvod izvanredne kvalitete potrebno je imati isto takvu sirovinu.
Da bi sve ostalo savršeno kao i tisućama godina do sada, biljka mora prirodno rasti u čistoj i netaknutoj prirodi iz koje je potekla, jer okoliš iz kojeg dolazi izravno utječe na njezinu kvalitetu i kemijski sastav.
Uvjerite se u čudesnost prirode Kornata i Ljekovite kadulje koja tamo raste te saznajte zašto proizvodimo najkvalitetnije proizvode od kadulje koje će te pronaći na tržištu.

 
 

Eko certificirani proizvodi
Svi naši proizvodi posjeduju oznaku "Hrvatski eko proizvod" što označava verifikaciju proizvodnje pod strogim uvjetima propisanim za ekološku proizvodnju te su pod stalnim nadzorom nadležnog tijela.

Oznaka HOP
Svi naši proizvodi posjeduju oznaku "Hrvatski otočni proizvod" kojom se označavaju proizvodi visoke kvalitete koji su proizvedeni na hrvatskim otocima. Markicu izdaje Ministarstvo regionalnog razvoja.
 

 •  Sva kadulja koju beremo samoniklog je rasta s našeg imanja na Kornatima.
 •  Znaći dolazi iz čiste i netaknute prirode kaduljinog izvornog staništa, Dalmacije, koja se smatra pradomovinom ljekovite kadulje.
 •  Koristimo visoko kavalitetne parne strojeve za destilaciju napravljne od najkvalitetnijeg morskog inoxa.
 •  Hidrolat filtriramo kroz mikrofiltere te se na taj način dobiva stabilan i siguran hidrolat.
 •  Pakiramo u kvalitetnu ambalažu koja osigurava maksimalnu trajnost proizvoda.
 •  Posjedujemo potrebne certifikate o zdravstvenoj ispravnosti.
 • Erika

  Ove godine imala sam priliku upoznati se sa ljudima, koji se bavi proizvodnjom kadulje. Oni su štvarno dobri i žive s prirodom. Volim vaše proizvode. Pozdrav iz Slovenije.

 • Zlatan Cehic

  Blagi caj od Kadulje za prevenciju pijem proteklih 15-tak godina imogu reci da definitivno djeluje pozitivno na opce zdravstveno stanje . Osobito kornatska kadulja koja raste na skrtom tlu te je jake koncentracije etericnih ulja! Jednom prilikom sam imao problema s bubreznim kamencem i pijeskom.Pijuci kornatsku kadulju jako sam si olaksao probleme! Svakom toplo preporucujem piti kadulju u preventivne svrhe! Zlatan Cehic